Wat we zo terug horen:

"Ontzettend mooi geworden!! Thanks weer!"

"Bedankt weer Mark Monsma voor de prettige samenwerking" 

"Wat een fantastische foto’s, ik heb genoten van het bekijken."

"Wat een geweldige foto's op de Oosterenk kalender. Complimenten! De foto op de voorpagina met T-shirt en tekst Okay is een voltreffer. Super!"

"Ik heb hele enthousiaste reacties ontvangen op de roll-up banners, die zijn net binnen en ze zijn heel mooi. Prachtige foto’s ook weer. Ook de Cambridgefolder is weer mooi geworden (die modellen glommen van trots dat ze op de voor- en achterkant stonden). Gisteren is de uitgebreide VIP-room officieel heropend en daar is heel veel gebruik gemaakt van het nieuwe logo (op de taart, onderzetters, cocktailprikkertjes enz) en ook die uitnodiging zag er mooi uit. Er is wel heel veel te doen deze keer met de visitekaartjes, VIP, survivalposters, Talent4U, banners enzovoort en dan ook nog de ‘gewone’ materialen, maar het is allemaal mooi! DANK."

"Mag ik jullie allereerst hartelijk dank voor je inzet en betrokkenheid en jullie geleverde kwalitatief prachtige uitingen voor ons? Jullie zijn een grote steun en geweldige vormgevers van onze gedachten en ideeen!"

"Uit de evaluatie n.a.v. het Open Huis kwamen heel veel (alleen maar) positieve reacties op hoe de materialen eruitzien; de vormgeving, de foto’s, teksten, uitstraling. Daar hebben jullie een flinke bijdrage aan geleverd."

"Ik heb Teamup ingehuurd voor mijn huisstijl c.q. website en hen leren kennen als vriendelijke, laagdrempelige professionals. Men kan goed luisteren naar mijn wensen & behoeften en is tegelijkertijd in staat deze om te zetten in een goed concept. Ook over de nazorg was ik zeer tevreden."

"Samenwerken met Teamup is al jaren heel inspirerend. Mark zet ideeën om in sprekende beelden, maakt met verhalen een prachtig boek, brengt portretten tot leven, creëert smaakvol drukwerk en is zeer plezierig in de omgang. Mijn thema's 'zingeven,vormgeven en beleven' komen ook in en door zijn werk zeer tot hun recht."

"Teamup heeft de huisstijl en de website ontworpen voor Trainingsbureau Banjo. Het was een bijzonder prettige samenwerking. Teamup denkt met iedere stap mee, komt met voorstellen, is snel en adequaat en werkt nauwkeurig."

"Tijdens mijn werk bij het Cibap werk ik veel samen met Teamup. De kernwoorden creatief, betrokken, nauwkeurig, meedenkend, sociaal, ervaren en all-round komen in me op als ik hen moet beschrijven.

Fotografie & vormgeving voor het basis onderwijs
Voor en groot aantal basisscholen maken wij kalenders, schoolgidsen, flyers en websites. Altijd voorzien van eigen fotografie.

Scholengemeenschap
De Noordgouw
Voor de Noordgouw verzorgen wij al meerdere jaren de schoolgidsen, flyers en al het andere promotiemateriaal. Altijd voorzien van eigen fotografie. 

mbo Cibap vakschool voor vormgeving
Wij verzorgen de vormgeving, DTP en fotografie voor vele uitingen en lesmateriaal van het Cibap.

Kleine ondernemers
Voor een aantal ondernemers verzorgen wij het drukwerk, de fotografie en de website's.

Using Format